KOLLEKTIONGARNERTILLBEHÖRKONTAKTDRESS YOUR DOLL  

Sy modekläder till din docka är lätt som en plätt med DressYourDoll!

De fantastiska kläderna är tryckta direkt på ett lite stretchigt, fransfritt och återvunnet tyg. Det finns en mängd modeller och i flera svårighetsgrader.

Du klipper ut plagget och syr sedan längs den streckade linjen. I varje set ligger också ett pappersmönster som du kan använda för att experimentera och sy i egna tyger. Eller använda till de haute-couture-tyger som finns att köpa separat utan förtryckt mönster på tyget.

 

Kläderna passar Barbie och liknande modedockor. Men självklart kan också köpa din egna DressYourDoll-modedocka som kommer med mönsterkit och omklädningshytt. En fin sykorg finns också med en riktig tygsax för barn, plus allt annat du behöver för att skapa din kollektion.

DressYourDoll har tagits fram av belgiska Roos Productions som har fått flera utmärkelser för sitt innovativa, kreativa och roliga koncept.

Lämpligt för barn från ca 7 år och uppåt.


Verkegårds Design är exklusiv distributör i Sverige för DressYourDoll.
Vill du bli återförsäljare? Kontakta oss här.
VISA ALLA    1


BESTÄLLA   Beställ dina varor genom kundvagnen. Kontrollera noga den orderbekräftelse du får tillbaka innan du betalar. Porto räknas automatiskt ut enligt postens avgifter. Handlar du för över 2 000 kr bjuder vi på portot. Stickpaketens pris inkluderar beskrivning till plagget. Vi har öppet köp och bytesrätt på varorna. Läs detaljerna i Villkor

Nyheter och erbjudanden via email

Verkegårds Design AB
Gustav IIIs Boulevard 45
169 73 SOLNA
Epost: info@verkegard.se

KOLLEKTION     GARNER     TILLBEHÖR     KONTAKT     ÅTERFÖRSÄLJARE